Ocena instytucji

19%
Skorzystałoby ponownie: 341
81%
Nie skorzystałoby ponownie: 1410
Zobacz statystyki
Play

Play

Ocena użytkowników

19%
Skorzystałoby ponownie: 341
81%
Nie skorzystałoby ponownie: 1410

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 341
    • Głosy negatywne: 1410
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
25%
75%
Jak oceniasz pracowników?
25%
75%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
25%
75%

Opinie o Play

Korzystasz z usług Play? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Play

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Play

  • Pejo

    , w dniu 02.01.2020Ocena:
    Jakość obsługi na najniższym poziomie,

    jakość usługi czyli zasięg to porażka w porównaniu z pozostałymi operatorami, no może w centrum większych miast jest porównywalny.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Oszukana

    , w dniu 01.01.2020Ocena:
    Oszuści po rezygnacji roamingu w plusie zasięg...

    ...zerowy (szczególnie obrzeża miast i wioski A płacić każą za oszustwo ludzi nie ponoszą żadnych konsekwencji

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Play... Najlepsza(od dołu) sieć w Polsce!

    , w dniu 01.01.2020Ocena:
    Święta są... A te Debile kradną cały czas!!

    Ciężko zarobione pieniądze których część idzie na internet się MARNUJE BO PLAY TO ROBAKI BIEDAKI MENELE I ZŁODZIEJEEEEEEEEEEEEE

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Złodzieje

    , w dniu 31.12.2019Ocena:
    Pracownicy play puszczają dwusekundowe sygnały z...

    ...infolinii.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • trybenek

    , w dniu 29.12.2019Ocena:
    Świetny operator sieci... dla nowych klientów.

    Ta opinia jest przydatna
  • Aga

    , w dniu 28.12.2019Ocena:
    Oszukują na każdym możliwym kroku.Nie polecam.

    Ta opinia jest przydatna
  • Maria

    , w dniu 27.12.2019Ocena:
    Podlewajcie wodą ze stawów rośliny i kwiaty!!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Maria

    , w dniu 27.12.2019Ocena:
    Jedzcie żyrafy grillowane

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Pikolo

    , w dniu 27.12.2019Ocena:
    Duże problemy z zasięgiem poza miastem,Płatna i...

    ...niekompetena infolinia,dużo opłat dodatkowych poza abonamentem.Czekam do końca umowy i nigdy więcej Play.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Niezadowolony ex-klient

    , w dniu 27.12.2019Ocena:
    Przy przenoszeniu numeru najpierw byłem bardzo...

    ...nachalnie bombardowany niekorzystnymi ofertami pozostania w sieci, a na koniec - gdy nic nie udało się wskórać - dostałem do zapłacenia pełną sumę za pojedynczy numer w ramach oferty grupowej. Okazało się, że konsultant w salonie wybrał mi wyjątkowo niekorzystną formę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna