Ocena instytucji

29%
Skorzystałoby ponownie: 39
71%
Nie skorzystałoby ponownie: 76
Zobacz statystyki
Expander

Expander

Ocena użytkowników

29%
Skorzystałoby ponownie: 39
71%
Nie skorzystałoby ponownie: 76

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 14
    • Głosy negatywne: 53
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 19
    • Głosy negatywne: 12
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 6
    • Głosy negatywne: 11

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
29%
71%
Jak oceniasz pracowników?
22%
78%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
21%
79%

Opinie o Expander

Korzystasz z usług Expander? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Expander

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Expander

  • Jędrzej

    , w dniu 13.07.2018Ocena:
    4 lata temu poszedłem do doradcy z expandera jak...

    ...najlepiej ulokować środki finansowe. Doradził mi najlepszą jego zdaniem lokatę "mistrzowska trójka" zapewniając o pewnym zysku. Po 4 latach okazało się, że straciłem na tej lokacie 15% ulokowanych środków. Doradca nadal jest przekonany, że dobrze mi doradził. Szkoda słów.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
    • Maciek

      , w dniu 16.03.2019
      A wiesz że każde inwestowanie może też się wiązać ze stratą pieniędzy. Nie zawsze wszystkie decyzje muszą być dobre
    • Wypowiedz się
  • janusz

    , w dniu 23.05.2014Ocena:
    Prowadzę działalność gospodarczą od 12 lat,

    mam rachunek w PKO BP. Naturalnie jak zamierzałem wybudować dom poszedłem do swojego banku po kredyt hipoteczny, a tu niespodzianka. Brak zdolności, potem BGŻ, Alior, Getin, wszędzie to samo. W końcu żona umówiła mnie z doradcą z Expandera w Żarach. Pytania o zdolność trwały 3...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
    • ola

      , w dniu 17.09.2014
      Witam bardzo serdecznie, zaintrygowała mnie Pana opinia, razem z chłopakiem również chcemy wziąść kredyt hipoteczny. W wbk gdzie mamy konta i gdzie wpływa nasze wynagrodzenie nie mamy zdolności, w żadnych innych bankach również. Czy nadal jest Pan zadowolony z kredytu ? Proszę o odpowiedź
    • Wypowiedz się
  • Anonim

    , w dniu 11.04.2016Ocena:
    Produkt inwestycyjny - spokojna przytań Tak mi...

    ...doradzili że nie dość że zamroziłem sporą część środków to na koniec jeszcze musiałem dopłacić do interesu. - 1,4 % straty ( przy 150 tys. to sporo). Nie wspominając z utraconych korzyści lokując w lokaty (wtedy były po 5-6 % na rok). Czyli podsumowując kilkanaście tysięcy straty.

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
    • Doro

      , w dniu 23.04.2016
      prosze o kontakt w tej sprawie ta inwestycja zarobila podobno 18% tak mi przdstawiono jak mnie naciagneli na Moja Strategia i Precyzyjna Strategia, teraz juz wiem ze to jedna wielka sciema oszustwo i złodziejstwo
    • Wypowiedz się
  • Jogurt

    , w dniu 19.10.2015Ocena:
    Oszuści i naciągacze. Dałem się naciągnąć...

    ...kilka lat temu na "super" program inwestycyjny, który cały czas przynosi straty. W dodatku Pan Tomasz D. pracujący w Poznańskim oddziale Expander przy przedstawieniu oferty posługiwał się tabelą oplat i limitów, która jak się okazało wogole nie pasowała do tabeli załączonej do...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    33Przydatność opinii
    • doro

      , w dniu 29.03.2016
      Expander to banda zlodzieji nigdy wiecej dopuki nie podpislam umowy wszystko szlo jak po masle teraz Pan Wojtek Wroclaw juyz nie odpowiada na telefon udaje glupka zlodziej bandyta a bylo tak milo 50.000 jestem wplecy
    • Wypowiedz się
  • grazka38

    , w dniu 03.03.2017Ocena:
    ja straciłam przesło 11 ts. zł , jestem...

    ...wkurzona na maksa i nie polecam nigdy ubezpieczenia inwestycyjnego w Warcie

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
    • Adzik

      , w dniu 07.03.2017
      ja tez stracilem na ubezpieczeniu inwestycyjnym Warty. Przestudiowalem dokumenty i mysle, ze mozna z tym isc do sadu. Moze mozemy sie jakos zorganizowac? Prosze o kontakt: adkruszynski@gmail.com
    • Wypowiedz się
1 2 3 4 5 »