Ocena instytucji

65%
Skorzystałoby ponownie: 374
35%
Nie skorzystałoby ponownie: 177
Zobacz statystyki
Bank Credit Agricole

Bank Credit Agricole

Ocena użytkowników

65%
Skorzystałoby ponownie: 374
35%
Nie skorzystałoby ponownie: 177

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 210
    • Głosy negatywne: 134
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 123
    • Głosy negatywne: 34
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 41
    • Głosy negatywne: 9

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
70%
30%
Jak oceniasz pracowników?
71%
29%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
67%
33%

Opinie o Bank Credit Agricole

Korzystasz z usług Bank Credit Agricole? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Credit Agricole

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
25 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Credit Agricole

  • Tomek

    , w dniu 13.12.2013Ocena:
    kolejki na własne życzenie

    Zuza, w banku będą wiecznie kolejki, ponieważ ludzie nie potrafią zrobić zlecenia stałego na płatność raty, nie potrafią zrobić przelewu przez internet, lubią tracić czas w kolejce, przez co inni w ważnych sprawach, których nie da się załatwić samodzielnie muszą czekać i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • Michalak

    , w dniu 11.12.2013Ocena:
    bardzo miła obsługa i atmosfera

    Jak się wchodzi do tego banku to pracownik się przywita polecam

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • Grażyna

    , w dniu 07.12.2013Ocena:
    Miła obługa

    Niedawno zabrałam coś na raty,miałam telefon od przedstawiciela tego Banku ,krótko i zwiezle zapoznał mnie z ofertą ,byłam mile zaskoczona rzeczową rozmową ,gdyż jak to często bywa kończy się taka rozmowa natarczywymi pytaniami i proponowaniem mi nieinteresujących mnie ofert.

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • zuza

    , w dniu 06.12.2013Ocena:
    Masakryczny bank wieczne kolejki do kasy i wiecznie nieczynny

    Masakryczny bank wieczne kolejki do kasy i wiecznie nieczynny wpłatomat.Zawsze coś nie działa albo system padł a nie mówiąc o robieniu przelewu zawsze coś nie tak.

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
  • Mirek

    , w dniu 28.11.2013Ocena:
    Mało zadowolony

    Witam byłem posiadaczem konta w credit agricole i nie jestem za bardzo zadowolony Panie w banku notorycznie wciskaja karty kredytowe lub zachecają do zaciagnięcia kredytu. Zdaje sobie sprawę z limitu jaki muszą miesięcznie wykonac, ale przy każdej wizycie w banku staje sie to po prostu meczące

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
  • Piotrek z Czestochowy

    , w dniu 26.11.2013Ocena:
    Bank ten jest wedlug mnie bardzo przyjaznym bankiem dla kazdego. Szybko i

    Bank ten jest wedlug mnie bardzo przyjaznym bankiem dla kazdego. Szybko i latwo mozna zalatwic w nim wiele spraw. Przelewy sa szybko realizowane. Obsluga jest bardzo mila. Wrazie pytan obsluga udziela wyczerpujacych odpowiedzi. Dbaja o klienta.

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
  • stefan Nowak

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    jeden z banków które warto polecić ,moim zdanie ... obsługa na wysokim

    jeden z banków które warto polecić ,moim zdanie ... obsługa na wysokim poziomie , miły kontakt zarówno telefoniczny jak i osobisty, łatwy dostęp do placówek, koszty kredytowe mogłyby być niższe ale z czegoś żyć

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
  • greg2221

    , w dniu 25.11.2013Ocena:
    jestem zadowolony poniewasz jast minimum formalnosci i szybka fachowa

    jestem zadowolony poniewasz jast minimum formalnosci i szybka fachowa obsługa jestem ich klijetem od parunastu lat i mam nadzieje ze bede

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
  • Agi

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    kredyt hipoteczny w tym banku jest najlepszy na rynku, a dodatkowo bank byl

    kredyt hipoteczny w tym banku jest najlepszy na rynku, a dodatkowo bank byl sklonny do negocjacji jego warunkow. jestem bardzo zadowolona. Jesli chodzi o bankowosc elektroniczna to tez wszystko w porzadku aczkolwiek byly drobne problemy na poczatku. z kart platniczej ostatecznie zrezygnowalam bo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • Agnieszka z Pruszkowa

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Ogólnie zadowolona, jednak sporo ma wad. Płatne konto i usługi sms

    Ogólnie zadowolona, jednak sporo ma wad. Płatne konto i usługi sms (przez to nie korzystam), płatne przelewy w oddziale (kiedyś były za darmo) i największą wadą jest to, że są dwa banki w Pruszkowie i nawet jeden nie jest otwarty w sobotę. Jest to duże utrudnienie dla ludzi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    53Przydatność opinii
  • Marcin

    , w dniu 24.11.2013Ocena:
    Ciekawy bank, dobrze rokujacy Na przyszłość. Posiadają bardzo

    Ciekawy bank, dobrze rokujacy Na przyszłość. Posiadają bardzo atrakcyjną ofertę zarówno kredytó., jak i lokat. będąc już w kilku placówkach mogę równie bardzo pozytywnie wypowiedzieć się na temat obsługi... Bardzo miły i Wykwalifikowany personel. Wspaniała atmosfera.

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii
  • Jacek

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Bank przyjazny klientom. Usługi na wysokim poziomie, miła obsługa,

    Bank przyjazny klientom. Usługi na wysokim poziomie, miła obsługa, niskie opłaty. Bankomaty za darmo.

    Ta opinia jest przydatna
    47Przydatność opinii
  • PIotr Libner

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    Bank w porzadku, jednak oplaty ma zawysokie. Ostatnio dodali oplaty za

    Bank w porzadku, jednak oplaty ma zawysokie. Ostatnio dodali oplaty za korzystanie klucza do internetowego oblugi konta

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
  • ulusia

    , w dniu 23.11.2013Ocena:
    bank do którego naleze jest bardzo dobrym bankiem ,nigdy niemam problemy z

    bank do którego naleze jest bardzo dobrym bankiem ,nigdy niemam problemy z przelewami ,ani z kredytem:)

    Ta opinia jest przydatna
    39Przydatność opinii
  • Piotr C.

    , w dniu 22.11.2013Ocena:
    Jestem bardzo zadowolony z tego Banku, konto mam już od kilkunastu lat

    Jestem bardzo zadowolony z tego Banku, konto mam już od kilkunastu lat (były Lucas Bank). Kredyt udziela przejrzyście, wie się za co płaci, niskie oprocentowanie. Prowadzenie konta bez problemowe, e-konto zabezpieczone bardzo dobrze.

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
  • Ryszard Kroczek

    , w dniu 21.11.2013Ocena:
    Bank pozytywnie nastawiony do klienta

    Dobry solidny bank, miły i kompetentny personel, opłaty do przyjęcia. Polecam ten bank.

    Ta opinia jest przydatna
    18Przydatność opinii
  • gabi

    , w dniu 21.11.2013Ocena:
    promocje

    promocje tylko dla nowych klientów banku a stary juz jest to nie trzeby [chodzi o zwrot za opłaty ]

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Gabi

    , w dniu 21.11.2013Ocena:
    długie kolejki

    czeka sie długo na załatwienie a pracownicy spaceruja i na 4 stanowiska czynne 2

    Ta opinia jest przydatna
  • Jola

    , w dniu 20.11.2013Ocena:
    Bank rozpatrzył pozytywnie moją reklamację dot. naliczanych opłat za

    Bank rozpatrzył pozytywnie moją reklamację dot. naliczanych opłat za prowadzenie konta. Trwało to 36 godz., a napisanie takiej reklamacji zasugerowała mi pracownica oddziału. Zaproponowała także zmianę konta na bezkosztowe (przy spełnieniu pewnych warunków). Była bardzo uprzejma i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • iza

    , w dniu 19.11.2013Ocena:
    Bardzo lubię i polecam ten bank każdemu. Obsługa bardzo miła, do tego

    Bardzo lubię i polecam ten bank każdemu. Obsługa bardzo miła, do tego profesjonalna, umowy są przejrzyste bez żadnych niespodzianek, wszystko z myślą dla dobra klienta.

    Ta opinia jest przydatna
  • Michał Juszczak

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Najbardziej podoba mi się dbałość o mnie! Ponieważ w moim wieku [70 l

    Najbardziej podoba mi się dbałość o mnie! Ponieważ w moim wieku [70 l ] nie zawsze wszystko jest od razu zrozumiałe nigdy nie odczuwam zniecierpliwienia personelu wręcz przeciwnie, czuję wyrozumiałość, po prostu czuję się jak w rodzinie!!!

    Ta opinia jest przydatna
  • Kilka Czesław

    , w dniu 18.11.2013Ocena:
    Uważam mimo tego że posiadam w tym banku konto to nie jest to najlepszy

    Uważam mimo tego że posiadam w tym banku konto to nie jest to najlepszy bank. Zawsze trzeba czekać na załatwienie sprawy.

    Ta opinia jest przydatna
  • Zuzanna Teresa Pańka

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Jest placówką,w której pracownicy w sposób w pełni profesjonalny

    Jest placówką,w której pracownicy w sposób w pełni profesjonalny służą klientom z pomocą.Panuje miła atmosfera,życzliwo

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Strugała

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Bardzo dobry bank. Jestem zadowolona z jego usług. W placówce banku

    Bardzo dobry bank. Jestem zadowolona z jego usług. W placówce banku można szybko uzyskać pomoc. Konsultantki są miłe i treść przekazywana przez nie jest zrozumiała.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • jan.sit@voila.fr

    , w dniu 17.11.2013Ocena:
    Kredyt

    Bank przyjazny klientom. Profesjonalny i stający zawsze na wysokości powierzanych mu zadań. Sprosta oczekiwaniom nawet największych sceptyków.

    Ta opinia jest przydatna