Ocena instytucji

60%
Skorzystałoby ponownie: 386
40%
Nie skorzystałoby ponownie: 221
Zobacz statystyki
Bank Credit Agricole

Bank Credit Agricole

Ocena użytkowników

60%
Skorzystałoby ponownie: 386
40%
Nie skorzystałoby ponownie: 221

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 216
    • Głosy negatywne: 173
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 129
    • Głosy negatywne: 38
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 41
    • Głosy negatywne: 10

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
64%
36%
Jak oceniasz pracowników?
64%
36%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
60%
40%

Opinie o Bank Credit Agricole

Korzystasz z usług Bank Credit Agricole? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Credit Agricole

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Credit Agricole

  • Anastazja

    , w dniu 15.10.2020Ocena:
    Mam ogromnie złą opinie o Credit Agricole.

    Spłacałam raty za sprzęt elektorniczny. Użyłam dwa razy konta do wcześniejszej spłaty, po czym otrzymałam dwa razy list o zmniejszeniu całkowitej kwoty kredytu (wtedy nie sprawdziłam że nigdzie nie ma napisanej konkretnej kwoty o ile się zmniejszyła ta kwota, ale dziś już wiem...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 16.10.2020
      Droga Anastazjo.Tak się kończą "zabawy" z bankiem.Bank ma pieniądze,dużo pieniędzy co prawda nie swoich a klientów którymi obraca generując zyski i stać GO na wynajęcie prawników,najlepszych prawników na co Ciebie nie stać.Przykro mi to pisać ale jesteś skazana na porażkę w starciu z bankiem Anastazjo.Może będzie to nauczką dla Ciebie aby obdarzać bank takim samym zaufaniem jak jadowitą kobrę lub mambę czarną wierząc że Cię nie ukąsi.Bez złośliwości z mojej strony.Podrawiam.
    • Wypowiedz się
  • KRZYSZTOF

    , w dniu 12.10.2020Ocena:
    Co do tego Banku okłamują w Promocji poleciłem...

    ...dwie osoby wszystkie warunki zostały spełnione a już mija 8 miechów i zero dali za Polecenie kłamią jak z nut.tak samo za otwarcie konta miało być 300 zł za otwarcie u nich konta dostałem aby 100 zł za to ze otworzyłem konto przez aplikacje.nie polecam sami łamią swój regulamin...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 14.10.2020
      Kolejny naiwny który myśli,że bank mu coś DA.Krzysztofie bank może Ci tylko zabrać a nie DAĆ bo funkcjonuje dzięki pobieraniu opłat za KAŻDĄ operację finansową a nawet za nic np.przeksięgowanie wewnętrzne.Naiwniaku masz na to równie wielki wpływ jak na czas obiegu Ziemi wokół Słońca.Bank znajdzie 1000 powodów aby pobrać od Ciebie jakąś wymyśloną opłatę.Jesteś dym*ny na własne życzenie.Do pełni szczęścia brakuje Ci tylko zablokowanie konta np.przez komornika lub wyczyszczenia do zera przez hakerów.Zabawiaj się dłużej z bankiem to skończysz pod mostem.
    • Wypowiedz się
  • George

    , w dniu 10.10.2020Ocena:
    Nie polecam tego banku W czerwcu uruchomiłem...

    ...rachunek oszczędnościowy na 3 miesiące i do tej pory nie mogę odebrać swoich środków, oczywiście zlikwidowałem konto i nadal stwarzają problemy. Proszę nie korzystać z usług tego banku

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 14.10.2020
      Nie chce mnie się już pisać ciągle tego samego.George przeczytaj odpowiedź na żale Krzysztofa powyżej,który płacze że bank mu NIE DAŁ.Po przeczytaniu włącz myślenie.
    • Wypowiedz się
  • Agnieszka

    , w dniu 01.10.2020Ocena:
    Najgorszy bank. Wiecznie "niespodzianki" przy...

    ...kasie w sklepie, gdzie pieniądze mogą na tydzień zablokować, a ty za zakupy nie zapłacisz... Albo prace serwisowe w aplikacji i na stronie banku bez uprzedniego zawiadomienia SMSowego czy mailowego, że człowiek nie dostanie się do SWOICH pieniędzy. Bank krzak.

    Ta opinia jest przydatna
    • Tylko Gotówka

      , w dniu 01.10.2020
      Agnieszko?A kto Ci kazał zakładać konto w banku?Zmuszono Cię do tego pod groźbą kary śmierci?Chciałaś być nowoczesna,trendy i mieć plastikowe g* wno do płacenia czy smartfona do operacji finansowych zamiast banknotów i monet?Bo tak wygodniej?Wygodniej to jest dla banku a nie dla Ciebie.Jak komornik zajmie Ci konto to umrzesz z głodu.Za głupotę się płaci.KAŻDY który wchodzi w układy z bankiem jest naiwnym idiotą.
    • Wypowiedz się
  • Marcin

    , w dniu 28.09.2020Ocena:
    Według mnie najgorszy bank w Europie

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii