Ocena instytucji

35%
Skorzystałoby ponownie: 11
65%
Nie skorzystałoby ponownie: 20
Zobacz statystyki
carsmile.pl

carsmile.pl

Ocena użytkowników

35%
Skorzystałoby ponownie: 11
65%
Nie skorzystałoby ponownie: 20

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 11
    • Głosy negatywne: 20
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
50%
50%
Jak oceniasz pracowników?
35%
65%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
50%
50%

Opinie o carsmile.pl

Korzystasz z usług carsmile.pl? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o carsmile.pl

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o carsmile.pl

  • marek

    , w dniu 21.07.2019Ocena:
    NIE POLECAM , PRZESTRZEGAM,JAK ZAMAWIAŁEM AUTO...

    ...OPINIE W WIĘKSZOŚCI POZYTYWNE , teraz brak kontaktu , brak odpowiedzi o termin odbioru czekam od stycznia i dziś nie wiem czy dostanę auto, doradca nie odbiera, na dzień dzisiejszy bardzo żałuje i chciałbym zakończyć tę współprace.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Niezadowolony

      , w dniu 22.07.2019
      Rezygnuj jak najszybciej zanim zbankrutują, jeśli brałeś w wynajmie to tego auta nie zobaczysz. Oddadzą ci 2x tyle ile wpłaciłeś + odsetki tylko uważaj przy podpisywaniu porozumienia bo za 1 razem chcieli mnie oszukać i tylko kwota wpłacona była wpisana. Czekałem od października i auto było gotowe już na początku lutego a w marcu kłamali ze jeszcze produkują. Na początku lipca dalej nie wiedzieli kiedy będzie wiec zrezygnowałem i wziąłem bezpośrednio z salonu.
    • Wypowiedz się
  • Waldekdeska

    , w dniu 21.07.2019Ocena:
    Proszę osoby piszące pozytywne opinie o...

    ...uwiarygodnienie się przez zdjęcie dowodu osobistego z zakrytymi danymi wrażliwymi na tle rejestracji auta z napisem carsmile wrzuconym na serwis IMGUR. Pomoże to zapobiec pisania fałszywych opinie przez pracowników firmy.

    Ta opinia jest przydatna
  • jaro

    , w dniu 19.07.2019Ocena:
    Skorzystałem z Volvo XC 60. Cena auta bije inne...

    ...firmy na głowę.

    Ta opinia jest przydatna
  • wik

    , w dniu 18.07.2019Ocena:
    Widzę , ze coraz więcej poszkodowanych. Ja...

    ...czekam na samochód juz 9 miesiąc . W lutym poinformowali że samochód jest czeka tylko na nr VIN. I od tej pory cisza. Nie sposób sie z kimkolwiek porozumieć. Jeden konsultant odsyła do drugiego drugi do trzeciego trzeci do czwartego itd. Nikt nic nie wie. Tłumaczenia jak w przedszkolu...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • robert

    , w dniu 17.07.2019Ocena:
    Czekałem na astrę 3 miesiące, bo wziąłem do...

    ...produkcji. Przez ten czas niestety pojawiały się nieraz negatywne opinie co dawało do myślenia... Na szczęście auto odebrałem w terminie i podsumowując jestem zadowolony z obsługi. To nie mój pierwszy najem. Carsmile w porównaniu do konkurencji wie jak obsłużyć dobrze klienta. Z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • waldekdeska

    , w dniu 16.07.2019Ocena:
    polecam osobom czekajacym wiecej jak 3 miesiace...

    ...zrezygnowac tak jak ja poki jeszcze firma nie zbankrutowala

    Ta opinia jest przydatna
  • Dark

    , w dniu 15.07.2019Ocena:
    Odebrałem w poprzednim tygodniu Forda Focusa. Z...

    ...kontaktu z tą firmą jestem zadowolony. Za miesiąc wrócę po kolejne auto. Firma działa bardzo sprawnie od podpisania umowy do odbioru minęły zaledwie 3 tygodnie.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
    • Kamil Po

      , w dniu 16.07.2019
      Podzielam Twoją opinie. Odebrałem CLA i też wszystko ok.
    • Wypowiedz się
  • Tomek

    , w dniu 15.07.2019Ocena:
    Na forum widzę dużo negatywnych opinii. Ja...

    ...osobiście odebrałem Toyote C-HR i niestety się z nimi nie zgadzam. W moim przypadku wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • K

    , w dniu 11.07.2019Ocena:
    Nie polecam. Kpina to mało powiedziane. Przed...

    ...podpisaniem umowy i wpłatą zaliczki wszystko wzorowo. Od momentu zapłaty... cisza. Nie odpisują na maile, konsultanci telefonicznie zbywają klientów. Od stycznia czekam na samochód i się chyba nie doczekam.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Klient luty 2019r.

    , w dniu 09.07.2019Ocena:
    Brak zamówionego auta brak jakiegokolwiek...

    ...kontaktu z ich strony, wypowiedzenie umowy na razie cisza!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
1 2 3 4 »