Ocena instytucji

51%
Skorzystałoby ponownie: 26
49%
Nie skorzystałoby ponownie: 25
Zobacz statystyki
carsmile.pl

carsmile.pl

Ocena użytkowników

51%
Skorzystałoby ponownie: 26
49%
Nie skorzystałoby ponownie: 25

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 26
    • Głosy negatywne: 25
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
60%
40%
Jak oceniasz pracowników?
53%
47%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
63%
37%

Opinie o carsmile.pl

Korzystasz z usług carsmile.pl? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o carsmile.pl

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o carsmile.pl

  • Jakub Skiera

    , w dniu 13.12.2019Ocena:
    Super obsługa. Tak powinno być w XXI wieku!

    Oferta przygotowana na BMW szybko i w dobrej cenie. Auto odebrane po 3 tygodniach. Szczerze polecam.

    Ta opinia jest przydatna
  • dorota

    , w dniu 02.12.2019Ocena:
    Pan handlowiec odmówił mi wyceny oferty bez...

    ...podaniu mu przez telefon mojego numeru dowodu osobistego i numeru pesel!!!!!!!!!!! Po prostu skandal !!! Nie przygotuja wstępnej oferty bez podania danych. RODO ich nie obowiązuje

    Ta opinia jest przydatna
  • Miłosz

    , w dniu 02.12.2019Ocena:
    Firma godna uwagi. Obsługa klienta na bardzo...

    ...wysokim poziomie. Cała trudna procedura zakupu auta załatwiona dosłownie przez 2 dni do podpisania umowy. Z racji tego, że auto było do produkcji czekałem 3 miesiące, ale wszystko zgodnie z ustaleniami.

    Ta opinia jest przydatna
  • Alex

    , w dniu 29.11.2019Ocena:
    Nie opłaca. Drogo liepej kupić...

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 28.11.2019Ocena:
    Super obługa za super cene. Szukałem firmy,

    która doradzi mi w wyborze auta i załatwi wszystko u dealera. Za pomocą Pani Anity przeszliśmy przez to bez najmniejszych problemów. Szczerze polecam i pozdrawiam Panią Anitę ;)

    Ta opinia jest przydatna
  • Adam O

    , w dniu 08.11.2019Ocena:
    Wszystko ok. Cena najlepsza na rynku.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Robert K

    , w dniu 15.10.2019Ocena:
    Skorzystałem z oferty na Audi Q5 za...

    ...pośrednictwem tej firmy. Super cena i jakość obsługi. Będę polecał znajomym.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Kolak

    , w dniu 24.09.2019Ocena:
    po 3 miesiącach odebrałem auto które było do...

    ...produkcji. Wszystko ok. polecam Pana Adama D

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Janek T

    , w dniu 16.09.2019Ocena:
    Właśnie odebrałem Forda Kugę. Cena jest...

    ...najlepsza na rynku. Nawet bezpośrednio u dealera jest drożej :)

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Kamil Mulik

    , w dniu 06.09.2019Ocena:
    Super obsługa ze strony sprzedaży. Mimo...

    ...negatywnych opinii, które na samym początku dużo dawały do myślenia wszystko przebiegło pomyślnie.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »