Ocena instytucji

77%
Skorzystałoby ponownie: 174
23%
Nie skorzystałoby ponownie: 53
Zobacz statystyki
MetLife

MetLife

Ocena użytkowników

77%
Skorzystałoby ponownie: 174
23%
Nie skorzystałoby ponownie: 53

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 174
    • Głosy negatywne: 53
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
75%
25%
Jak oceniasz pracowników?
75%
25%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
75%
25%

Opinie o MetLife

Korzystasz z usług MetLife? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o MetLife

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o MetLife

  • ymurphy

    , w dniu 16.09.2020Ocena:
    Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego...

    ...ubezpieczyciela. Pieniądze zostały mi wypłacone po krótkim czasie od wypadku. Na pewno będę polecać członkom mojej rodziny. Warto ubezpieczać się w MetLife i warto im zaufać.

    Ta opinia jest przydatna
  • Pit

    , w dniu 02.09.2020Ocena:
    Niewiarygodna i nie uczciwa.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Wkurzona

    , w dniu 17.08.2020Ocena:
    Oszustwo, wysokie miesięczne opłaty w stosunku do niskich kwot w tabelach

    Oszustwo, wysokie miesięczne opłaty w stosunku do niskich kwot w tabelach z wypłatami. A jeśli przystąpicie do ubezpieczenia i z jakiegoś powodu zechcecie odstąpić, to spotkacie się z utrudnieniami a na koniec dowiecie się, że to wszystko jednak nie wygląda tak jak Wam mówiono a...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Kajova

    , w dniu 05.08.2020Ocena:
    Jeśli chcecie by ubezpieczenie chroniło to co...

    ...najważniejsze dla Was wybierzcie tego ubezpieczyciela. Bezpieczeństwo jest najważniejsze i Wasze i Waszych bliskich. Ofert jest wiele, a ubezpieczyciel jest rzetelny! Sama korzystam z ich usług.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • sanford.nichole

    , w dniu 04.08.2020Ocena:
    Nie mogę napisać złego słowa o MetLife.

    Ubezpieczenie poleciła mi moja przyjaciółka, która ma wykupioną polisę od dawna. Kontakt z agentem był i jest w dalszym ciągu bardzo dobry.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • gerlach.sylvan

    , w dniu 03.08.2020Ocena:
    Korzystam z polisy na życie od tego...

    ...ubezpieczyciela i jestem zadowolona. Kontakt z agentem nie jest utrudniony. Gdy mam dodatkowe pytania co do umowy zawsze ma dla mnie czas. Będę polecać dalej tę firmę.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Feel free to surf to my web-site; Fabrycy

    , w dniu 19.07.2020Ocena:
    Thanks for sharing your thoughts about Balbin.

    Regards

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • my homepage; AdultFrinendFinder

    , w dniu 18.07.2020Ocena:
    This is really interesting, You're a very skilled...

    ...blogger. I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks!

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Also visit my web site - Liliana

    , w dniu 18.07.2020Ocena:
    A person essentially lend a hand to make severely...

    ...posts I might state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary. Great job!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • my website ... Wiktoryn

    , w dniu 18.07.2020Ocena:
    Aw, this was a really nice post. Taking a few...

    ...minutes and actual effort to generate a really good article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don't seem to get anything done.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »