Ocena instytucji

33%
Skorzystałoby ponownie: 23
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 47
Zobacz statystyki
MetLife

MetLife

Ocena użytkowników

33%
Skorzystałoby ponownie: 23
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 47

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 23
    • Głosy negatywne: 47
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
39%
61%
Jak oceniasz pracowników?
39%
61%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
38%
62%

Opinie o MetLife

Korzystasz z usług MetLife? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o MetLife

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o MetLife

  • Ruda360

    , w dniu 28.01.2020Ocena:
    Wykupiłam polisę od poważnego zachorowania ,

    wniosek złożyłam w pażdzierniku , do dziś 28 stycznia firma szuka podstaw do odmowy pisząc po wszystkich przychodniach których mogłam przekroczyć próg. Rak C64 jest na liście firmy obejmującej wypłatę , ale wyniki to za mało. Sprawa ciągnie się już 3 miesiące i końca nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
  • Kris

    , w dniu 24.01.2020Ocena:
    Oszusci wciskaja ubezpieczenia na chama.

    Ta opinia jest przydatna
  • qpredovic

    , w dniu 19.01.2020Ocena:
    Polisa na życie, z której korzystam została...

    ...dopasowana do moich potrzeb. Wszystko załatwiłam od ręki i dowiedziałam się wielu informacji już przez rozmowę telefoniczną.

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • noe.effertz

    , w dniu 18.01.2020Ocena:
    Ubezpieczenie na plus! Szukałam ubezpieczyciela...

    ...dość długo i w końcu udało mi się znaleźć odpowiednią ofertę!

    Ta opinia jest przydatna
  • mckenna17

    , w dniu 17.01.2020Ocena:
    Ja również rozmawiałam z agentem przez telefon.

    Dowiedziałam się wszystkiego co chciałam. Umowa została podpisana. Infolinia nie taka straszna! Daje plusa!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • horace36

    , w dniu 16.01.2020Ocena:
    Przed podpisaniem umowy dowiadywałam się...

    ...wszystkiego telefonicznie. Konsultant okazał się być przygotowany, otrzymałam odpowiedź na wszelkie pytania. Zostawiam łapkę do góry!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • golda.sauer

    , w dniu 15.01.2020Ocena:
    Ubezpieczyciel na plus! Nie mogę powiedzieć nic...

    ...więcej. Pomimo tego, że zapomniałam opłacić ubezpieczenie w terminie nie miałam żadnych problemów dzięki profesjonalnej postawie agenta.

    Ta opinia jest przydatna
  • kunde.sarina

    , w dniu 13.01.2020Ocena:
    Nie wiem skąd tyle jadu w komentarzach. Korzystam...

    ...z ofert firmy MetLife odkąd prowadzę własną firmę. Nie mogę powiedzieć o nich złego słowa.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • josiane65

    , w dniu 13.01.2020Ocena:
    Cała moja rodzina korzysta z polisy i wszyscy są...

    ...zadowoleni. Mogę śmiało zostawić parę pozytywnych słów i łapkę w górę. Obsługa klienta również na wysokim poziomie.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • jaden.heller

    , w dniu 13.01.2020Ocena:
    Widzę, że wiele komentarzy jest negatywnych..

    zastanawia mnie tylko czy są to komentarze sponsorowane przez konkurencję? Korzystam z oferty MetLife i nie mogę powiedzieć o tej firmie złego słowa. Nie zostałam oszukana i cenię sobie ich prawdomówność.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »