Ocena instytucji

71%
Skorzystałoby ponownie: 25
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 10
Zobacz statystyki
4LifeDirect

4LifeDirect

Ocena użytkowników

71%
Skorzystałoby ponownie: 25
29%
Nie skorzystałoby ponownie: 10

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 25
    • Głosy negatywne: 10
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
77%
23%
Jak oceniasz pracowników?
78%
22%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
73%
27%

Opinie o 4LifeDirect

Korzystasz z usług 4LifeDirect? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o 4LifeDirect

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o 4LifeDirect

  • Tomasz

    , w dniu 17.06.2019Ocena:
    Nie rozumie jak można być zadowolony żyjąc...

    ...chyba z tego że płaci się składki moim zdaniem rodzina może być zadowolona odbierając pieniądze z ubezpieczenia

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Kasia

    , w dniu 04.06.2019Ocena:
    Po śmierci taty otrzymałam z bratem wypłatę...

    ...już następnego dnia po zgłoszeniu. Bardzo dziękuję i polecam

    Ta opinia jest przydatna
    11Przydatność opinii
  • Benek

    , w dniu 05.04.2019Ocena:
    Nie przesyłają warunków na maila, więc nie...

    ...można spokojnie porównać z innymi. Tylko szybki bełkot telefoniczny. Każde ubezpieczenie osobno płatne. Śmierć, choroba, szpital, inwalidztwo - osobna składka. Za 20 k zł składka 177 zł/mies. Mało zachecające

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • Czeslaw

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Oszukują starszych ludzi po 67 roku życia,

    dzwoniąc do nich. Nie uprzedzają, że odpowiedzialność w przypadku śmierci osoby ponosi Ubezpieczyciel dopiero po 24 miesiącach od chwili podpisania umowy. 2 lata płacą składki na ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków, a to jest polisa na wypadek śmierci. To wszyscy...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
    • Wściekły harry

      , w dniu 24.06.2019
      Jak się nie słucha dokładnie to tak jest , że przychodzi taki pan Czesław i mówi gdzie pieniądze ja tyle płaciłem a tu zwrot składek jasno jest mówione w każdej sytuacji że z ubezpieczenia bezterminowego pełna wypłata jest po 24 miesiącach jeżeli nastąpi wcześniej zgon naturalny to są składki wypłacane wszystkie
    • lol

      , w dniu 27.06.2019
      Zaczynam miec dosc tego ubezpieczyciela na proste pytanie mowia zebym zadzweonil do biua to tam otrzymam odpowiedz czy na czacie siedzi len bo mu sie nie chce odpowiadac albo nie kumaty czlowiek-przy podpisywaniu umowy powiedziano mi o pelnomocnictwie ze moge zobaczyc druki i nawet je przepisac i co nie ma nic czyli olewaja czlowieka -napisze do was i bede czekal na odpowiedz i zrezygnuje z was.
    • Ewa

      , w dniu 01.07.2019
      Jak dla mnie to oszuści nawet moja rodzina cała z z nich zrezygnowała
    • Wypowiedz się
  • uve

    , w dniu 18.03.2019Ocena:
    Jako trup jestem zadowolniony do śmierci.

    Ta opinia jest przydatna
    21Przydatność opinii
  • ela

    , w dniu 15.03.2019Ocena:
    Dziękuję firmie 4 life Direct za sumienną...

    ...obsługę od chwili zgłoszenia w ciągu 24 godzin otrzymałam pieniądze Kwota taka jak na ubezpieczeniu .Bardzo dziękuję

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • Kamil

    , w dniu 09.03.2019Ocena:
    Po tygodniu miałem wypłate na koncie po śmierci...

    ...mamy, bez żadnych problemów - POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    26Przydatność opinii
  • Tomek

    , w dniu 28.02.2019Ocena:
    Kolejna firma obiecując gruszki na wierzbie i...

    ...wciskajaca kit !!! Omijajcie ja z daleka, bo moje doświadcznie sa bardzo negatywne i do tego ta tajemniczość....Dlaczego nigdzie nie ma informacji do dokladnie oferują ? Gdiz ejst jakikowiek regulamin usług, etc...etc

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
  • Leszek

    , w dniu 25.02.2019Ocena:
    Pytam czy komuś wypłacili świadczenie po...

    ...śmierci bliskiej osobie

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
    • ela

      , w dniu 15.03.2019
      Tak mnie opłacałam polisę 7 lat ubezpieczylam mamę w wieku 75 lat najpierw na 4 tys.potem podnioslam na 6 tys.pózniej na9 tys. Teraz w ciagu 34 godz .została mi wypłacona polisa
    • Doris

      , w dniu 08.05.2019
      Mnie też wypłacili po 3 dniach od śmierć taty kwota 15 000 zł
    • Arturro

      , w dniu 06.06.2019
      Wypłacają, nie tak szybko jak reklamują, ale zacznij od policzenia czy to ma sens. Jeśli utrafisz ze śmiercią na trochę ponad dwa lata od podpisania umowy to trochę się nachodzisz, ale dostaniesz. Jak to będzie 10 lat to dostaniesz szybko ,bo i tak przepłaciłeś dwukrotnie. Skorzystaj ze swojego banku będziesz miał lepszą ofertę.
    • Wypowiedz się
  • Gieniek

    , w dniu 23.01.2019Ocena:
    Opinie mogą być jak zawsze różne. Ciekawa...

    ...natomiast może być ocena KNF.

    Ta opinia jest przydatna
    28Przydatność opinii
1 2 3 4 »